Klantenservice

LEVERINGSVOORWAARDEN EN CONDITIES

Verzending

In de meeste gevallen zijn de verzendkosten boven de 10 Kg gratis! Zodra de bestelling en betaling door ons is ontvangen, wordt uw bestelling verwerkt. U wordt 2 a 3 dagen voor aflevering gebeld over de dag en het tijdstip van de levering. De kluis wordt afgeleverd op de reguliere manier. De Reguliere manier van bezorgen is: Bezorgadres is bereikbaar voor de vrachtwagen, loopafstand maximaal 50 mtr. Levering via vlakke verharde vloer/ondergrond zonder verticaal transport en/of obstakels (dus zonder hoge drempels, stoepen, trappen en/of grind of los zand) Levering achter de eerste deur mits technisch mogelijk (o.a. afmetingen van de doorgang)

Vrachtkosten

De vrachtkosten zijn afhankelijk van het gewicht van de Kluis. Vrachtkosten zijn gebaseerd op combinatie van leveringen en dit kan invloed hebben op de levertijd. Zie de verzendkostentabel hieronder. Let op, Uw Kluis wordt niet met een Koeriersbedrijf bezorgd! Het afleveren van de nieuwe Kluis of Brandkast wordt verzorgd door een gespecialiseerd transportbedrijf of door onze eigen Bezorgdienst. Deze vrachtauto’s zijn niet voorzien van reclame of een bedrijfsnaam en speciaal uitgerust voor het transport van zware Kluizen. In het bestelproces kunt U aangeven van welke leveringsoptie U gebruik wilt maken. U krijgt ook de mogelijk om ervoor te kiezen om Uw bestelling af te halen. In de bevestigingsmail, die U direct nadat U Uw bestelling hebt geplaatst ontvangt, staat alle informatie met betrekking tot het zelf afhalen van Uw Kluis.

Vooruitbetalen Rembours
Tot 2 kg €6,95 €15,95
2 tot 10 kg €20 €25
11 tot 30 kg €40 €45
31 tot 150 kg €60 €70
151 tot 200 kg €85 €100
201 tot 500 kg €115 €130
501 tot 750 kg €125 €150
751 tot 1000 kg €135 €160
1001 tot 1500 kg €200 €220
1501 tot 2000 kg €225 €250
2001 tot 3000 kg €250 €300
3001 tot 4000 kg €320 €370
4000> kg In overleg

De vrachtkosten zijn exclusief plaatsen en/of verankeren, en afhankelijk van de situatie. Neem voor een prijsopgave hiervoor contact met ons op. Alle tarieven zijn gebaseerd op reguliere bezorging op de begane grond (zonder verticaal transport over een verharde ondergrond zonder obstakels) achter de 1ste sluiting. Bezorging op een verdieping kan alleen na overleg met en goedkeuring door de vervoerder/inhuizer. De opdrachtgever is verplicht te melden of er bij de bezorging omstandigheden zijn die het bezorgen kunnen belemmeren en dus afwijken van de reguliere bezorging! Mustang Safes heeft het recht alle kosten die voortvloeien uit deze belemmeringen in rekening te brengen bij de opdrachtgever. De opdrachtgever is verplicht de goederen af te nemen op het moment dat de vervoerder deze, op het met de opdrachtgever afgesproken bezorgadres en op het met de opdrachtgever overeengekomen moment, aflevert. Indien de opdrachtgever, of een vertegenwoordiger van de opdrachtgever, de afname weigert dient Mustang safes de goederen op te slaan. Mustang Safes heeft het recht de retourkosten en opslagkosten in rekening te brengen bij de opdrachtgever. In geval overeengekomen is dat Mustang Safes diensten levert, zoals plaatsen, verankeren of verplaatsen/verhuizen, geld dat de locatie waar de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd schoon en leeg dient te zijn op het met de opdrachtgever overeengekomen moment van uitvoering. Indien wij dit voor u moeten doen, kunnen hier kosten voor in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen 24 uur (1 werkdag) voor het moment en de aanvang van de leveringen en/of diensten, ongeacht de reden, worden eventuele kosten hiervoor aan u doorberekend.

Leveren en Levertijden

Het afleveren van uw bestelling gebeurd door onze chauffeur of door een betrouwbaar logistiek bedrijf. Indien uw bestelling op voorraad is kunnen wij deze in de meeste gevallen binnen enkele werkdagen leveren. Indien u extra opties heeft gekozen, zoals een andere kleur of een linksdraaiende deur dan is de levertijd langer. De levertijd staat dan bij de desbetreffende optie vermeld. In alle gevallen nemen wij contact met u op over de dag en het tijdstip van de levering. De door Mustang Safes opgegeven levertijden zullen nimmer te beschouwen zijn als fatale termijnen, de levertijden worden bij benadering opgegeven. De opdrachtgever, of vertegenwoordiger van de opdrachtgever dient het ontvangstbewijs voor correcte ontvangst van de goederen te ondertekenen bij aflevering. De opdrachtgever of een vertegenwoordiger van de opdrachtgever wordt geacht de afgenomen goederen te controleren op hoedanigheid, aantal en beschadigingen. Na acceptatie van de goederen is reclamatie niet meer mogelijk. Mogelijk worden goederen boven de 30 kg op pallet aangeleverd.

Garantie

Op alle door Mustang Safes geleverde goederen gelden de door de fabrikant opgestelde garantievoorwaarden en termijnen. De garantieaansprakelijkheid gaat nooit verder dan het bedrag van de door Mustang Safes geleverde goederen. Op alle door Mustang Safes geleverde diensten geld een garantieperiode van één jaar na de opleveringsdatum aan de opdrachtgever. Op voorwaarde dat door de opdrachtgever c.q. weder partij is voldaan aan de door de fabrikant gestelde gebruiksvoorschriften, alsmede aan de eisen van normaal gebruik en toepassing. Onoordeelkundig gebruik van de geleverde producten kan de garantie doen vervallen. Indien zonder schriftelijke toestemming van Mustang Safes door de opdrachtgever c.q. wederpartij wijzigingen zijn aangebracht dan wel trachten aan te brengen, kan dit de garantie doen vervallen.

Klachtenregeling – Bestelling Annuleren

U kunt uw bestelling zonder opgave van reden binnen 14 dagen retourneren in de originele verpakking. Gebruik hiervoor het onderstaande retour formulier. De kosten en het Risico voor het terugzenden van het product zijn voor rekening van de consument, eventuele schade aan het product wordt in mindering gebracht op het terug te storten bedrag. Het product dient in dezelfde staat te verkeren zoals het bij u afgeleverd werd. Klachten over onjuiste uitvoering van diensten of over de kwaliteit van het geleverde product dienen uiterlijk binnen 14 dagen na levering per E-mail ter kennis te worden gebracht van Mustang Safes. Uw klacht zal zo snel mogelijk door ons in behandeling worden genomen. Mustang Safes is echter niet meer verplicht om klachten in behandeling te nemen wanneer het product niet meer in de staat verkeerd waarin deze werd aangeleverd of als er zonder overleg en/of goedkeuring door mustang Safes wijziging aan het product zijn aangebracht. Wanneer blijk dat uw klacht gegrond is, ontvangt u van ons instructies voor het retourneren van het product. Letop! Producten die al geplaatst, verankerd, intern verhuist zijn ed. door ons of door onze servicepartners, volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd of aangepast op basis van een individuele of beslissing van de consument kunnen niet retour.

Download HIER het Retour Formulier

Contact

Neem per e-mail of telefonisch contact met ons op. Ook kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

Mustang Safes

Kantooradres:

Aert van Nesstraat 11
7482 BV Haaksbergen
Tel: 074-3575799
E-mail: info@mustangsafes.com

Vestigingsadres:

Mulderstraat 1
7482NC Haaksbergen
Kvknr: 70276269
BTW Nummer NL858230665B01